•   Novinky   •   Beatles   •   Lennon   •   McCartney   •   Harrison   •   Starr   •   Recenze   •  

The Beatles - Brouci

Právě je úte zář 07, 2010 4:36 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: The Beatles a Satan
PříspěvekNapsal: ned led 24, 2010 10:05 am 
Nováček
Nováček

Čau, nedávno jsem našel knihu "Chceme jen Tvou duši - Rocková scéna a okultismus" v které autor pojednává o různých rockových skupinách se spojitostí se Satanem. Jsou tam uvedeny skupiny jako "Black Sabath", AC/DC atd. ale i k mému údivu skupiny The Beatles a Eagles. Neví někdo co je pravdy na spojitosti skupin The Beatles a Eagles se Satanem? Kniha je ke stažení na tomto webu - http://www.prokrestany.cz/index2.htm - cituji úryvek zabívající se Beatles z této knihy:

Bezpochyby největší vliv na rockovou hudbu měli Beatles. Tony Sheridan, který v roce 1962 hrál
společně s Beatles ve Starclubu v Hamburku, poodhalil tajemství, na němž by mohl být založen
nesmírný úspěch skupiny. Sheridan popisuje, že se John Lennon v roce 1962 velmi silně zajímal o
okultní věci. On sám se s tímto členem skupiny zúčastnil v Hamburku jedné spiritistické seance. Tam
mu Lennon řekl:
"Vím, že Beatles budou mít úspěch jako ještě žádná jiná skupina. Vím to přesně, protože jsem pro
tento úspěch prodal ďáblu duši.
V roce 1963 skutečně Beatles produkovali jeden světový hit za druhým a dali tak vzniknout
"beatlemánii", která se pak postarala o palcové titulky v novinách, o superlativy a o rekordní počty
prodaných desek.
Konečně dne 4. dubna 1964 byli Beatles se svými pěti písničkami současně číslo jedna, dvě, tři, čtyři a
pět v americkém single-žebříčku a jejich LP desky "Meet the Beatles" a "Introducing the Beatles" byly
čísly jedna a dvě v žebříčku LP desek.73 Jenom do roku 1973 bylo prodáno 90 miliónů LP desek a 125
miliónů single desek s jejich hudbou.74
Je pozoruhodné, že proslulý satanista Charles Manson, známý sedmi bestiálními vraždami
TateLaBianca, tvrdil, že se nechal inspirovat Beatles, věřil totiž, že v některých jejich písničkách
odhalil tajné poselství.
Podle Mansonových výroků mu písně "Helter Skelter" a "Blackbird" od Beatles diktovaly jeho
zvrácenou a vražednickou filozofii. V domě Sharon Tate byl na stěně u mrtvoly nalezen krví napsaný
nápis "Pigs" (z písně "Piggies"), u jiné oběti bylo na stěnu pokoje rovněž krví načmáráno ‚Helter
Skelter‘.75
Zpět k Johnu Lennonovi. Pro svou LP desku "Mind Games" (1973) napsal píseň s názvem "Bring On
the Lucie", v níž doslova vzývá Antikrista:
"Je něco, co musíš udělat okamžitě. Vysvobod lidi, teď hned. Udělej to, udělej to teď! Jsme zajatci se
zdviženýma rukama. Voláme to jako modlitbu: Vysvobod' lidi – 666 je tvé jméno".
John Lennon byl 8. prosince 1980 za tajuplných okolností zastřelen svým fanouškem Marcem
Chapmanem. Chapman spojoval motiv svého činu s "hlasy a s ďáblem". Byla toto cena, kterou teď
ďábel od někdejšího člena Beatles požadoval?

Předmět příspěvku: Re: The Beatles a Satan
PříspěvekNapsal: pon led 25, 2010 12:48 am 
Světová star
Světová star

Až vyjde kniha na téma "Rocková hudba a komunismus", budou tam Beatles jistě jako jeho čelní představitelé.
Pochopitelně, obcovali s ďáblem, čarodějové, a stihl je za to spravedlivý trest. Nejprve rozpad a pak zabití Lennona a atentát na Harrisona.
V poznámkách, jež jsou výše citovány, mi ovšem chybí jeden podstatný dotaz, který by měl být vznesen: "S kým byli na Petrových kamenech?"
Toto dokáže nejspíš rozsoudit či vysvětlit osoba, která si též s ďáblem zahrávala... zlý a mocný černokněžník Zababa.

PříspěvekNapsal: pon led 25, 2010 11:37 am 
Nováček
Nováček

Jasný :), měl jsem to ještě trochu víc doplnit. Nejde mi o ten text kdy Lennon prodal duši ďáblovi. Spíš mi vrtá hlavou to co inspirovalo Charlese Mansona k těm vraždám a taky proč Lennon složil text v albu "Mind Games" -
"Je něco, co musíš udělat okamžitě. Vysvobod lidi, teď hned. Udělej to, udělej to teď! Jsme zajatci se
zdviženýma rukama. Voláme to jako modlitbu: Vysvobod' lidi – 666 je tvé jméno" .. to si hrál na satanistu jako spousta dnešních skupin? :-D

PříspěvekNapsal: pon led 25, 2010 5:42 pm 
Světová star
Světová star

No já nevím, ale Freeda People mi přijde jako normální protiválečná píseň. To ďáblovo číslo je tam užito jen tak pro ozdobu a pro provokaci, ne?
A Mansona k vraždám patrně inspirovalo jeho duševní rozpoložení. Idiot.

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]