Nevydané a nedokončené songy...
-
- Zlatý Slavík
- Kontaktovat uživatele:
-
- Zlatý Slavík
- Kontaktovat uživatele:
No já mám doela slušnou sbírku všeljakejch Beatlovskejch dem a bootlegů. Postahoval jsem to tak před 5 lety, kdy ještě bylo spousta stránek kde byly ke stažení (třeba Granny Smiths audio cupboard, Thegrid.net, Yellow Sub Net, Beatles rarest tracks atd.). Ale o část jsem přišel když mi pak lehly Windowsy. Nemá třeba někdo věci co nahráíli v Rishikeshi? Moc se mi líbila písnička Spitirual Regeneration, kde se objevil tušíám i někdo z Beach Boys. A nebo třeba Can you take me back (který úryvek je přilíplej na Bílým albu za Cry Baby Cry).Jan K píše:Nojo, zlaté DC++... Ale HDD je pak šíleně zapraný eMPétrojkama...
-
- Lokální hvězda
Jane K, katastrofa je tvoje hodnocení. Ona ta nahrávka není vůbec špatná, a ti "hošani" se s ní dostali na 10 příčku v britském žebříčku.Jan K píše:Je to demo pro "duo" Peter & Gordon. Tihle hošani to vydali v červnu roku 1964, a je to katastrofa. A tohle demo nahrál samozřejmě John.
Myslím si, že kdyby hošani zkazili vše co jim Beatles věnovali, tak by jim už nic jiného nedali. Ale vše bylo jinak.
-
- Lokální hvězda
- Kontaktovat uživatele:
-
- Lokální hvězda
- Kontaktovat uživatele:
Hmmm. Můj (a tudíž subjektivní) názor je, že je to katastrofa. Prostě se mi to od Petera & Gordona nelíbí. Něco jako N´sync apod. A o autorství písně jsem se nezmínil. V The Beatles včera a dnes (číslo 4-5-6 1995) je skutečně napsáno, že je to Paulova skladba. Ale to demo (žádný outfake)
, který tu koluje, prostě zpívá a na kytaru se doprovází John Lennon...

-
- Lokální hvězda
- Kontaktovat uživatele:
Jan K, no zjišťoval jsem to na různejch diskuních skupinách na webu a drtivá většina lidí se shoduje, že je to outfake. Navíc ten člověk, co to zpívá, moc zpívat neumí
.
Jinak ta písnička je dobrá, nedosahuje sice kvalit "hitů" Beatles, ale na svou dobu je to podle mě přinejhoršim průmerná věc.
Tyhle písničky od Beatles, který Beatles nenahráli mám dost rád, zejména I´ll be on my way, I´ll keep you satisfied, From a Window či World without love ...

Jinak ta písnička je dobrá, nedosahuje sice kvalit "hitů" Beatles, ale na svou dobu je to podle mě přinejhoršim průmerná věc.
Tyhle písničky od Beatles, který Beatles nenahráli mám dost rád, zejména I´ll be on my way, I´ll keep you satisfied, From a Window či World without love ...

-
- Lokální hvězda
Tak konečně znalec, bravo!Jan K píše:Hmmm. Můj (a tudíž subjektivní) názor je, že je to katastrofa. Prostě se mi to od Petera & Gordona nelíbí. Něco jako N´sync apod. A o autorství písně jsem se nezmínil. V The Beatles včera a dnes (číslo 4-5-6 1995) je skutečně napsáno, že je to Paulova skladba. Ale to demo (žádný outfake), který tu koluje, prostě zpívá a na kytaru se doprovází John Lennon...

P.S. Nebylo by tedy lepší napsat "podle mne", nebo "dle mého názoru", než aby se tvoje katastrofální názory tvářili objektivně?
P.P.S Luke, co je to za výraz "outfake", s tím jsem se zatím nesetkal. Nemyslíš náhodou "outtake" či "outake", nebo je to sranda? Pokud ano, tak se omlouvám za nedůvtipnost.
-
- Zlatý Slavík
- Kontaktovat uživatele:
-
- Lokální hvězda
- Kontaktovat uživatele:
2 Michal Fokt:
"Moc se mi líbila písnička Spitirual Regeneration, kde se objevil tušíám i někdo z Beach Boys. A nebo třeba Can you take me back (který úryvek je přilíplej na Bílým albu za Cry Baby Cry)."
Obojí bych ve své sbírce našel, a ještě snad i pár kousků z toho období.
"Moc se mi líbila písnička Spitirual Regeneration, kde se objevil tušíám i někdo z Beach Boys. A nebo třeba Can you take me back (který úryvek je přilíplej na Bílým albu za Cry Baby Cry)."
Obojí bych ve své sbírce našel, a ještě snad i pár kousků z toho období.
Try to see it my way...
-
- Zlatý Slavík
- Kontaktovat uživatele:
KDyž už tu probírame ty outfakes, tak co říkáte na tohle? Vydává se to za Johna 
http://muj.edisk.cz/soubor/stahni/36819 ... .64MB.html

http://muj.edisk.cz/soubor/stahni/36819 ... .64MB.html
-
- Zlatý Slavík
- Kontaktovat uživatele:
-
- Lokální hvězda
- Kontaktovat uživatele: