Přidám tedy taky svou troškou do mlýna. To, že je blbý nápad dát podobnou anketu s 10 možnostmi (byť v některých případech s celkem očekávanými) mě napadlo ihned po rozkliknutí. Nikomu neberu jeho vkus, ale nad tím, že někdo v téhle anketě zmíní Within You Without You, Only A Northern Song, Blue Jay Way, Rain a Norwegian Wood mi tak trochu zůstává rozum stát, mj. jsem rád že tenhle názor nezastávám sám, už jen proto, že poslední dvě jmenované mám naopak někde v pomyslné TOP 20.
Faktem je, že kdybych měl řict jasnou odpověď na danou otázku, okamžitě bych vypálil Revolution 9, je sice pravda že se stejně jako dalši zmiňované (Dig It, Her Majesty) snad ani nedá považovat za píseň, ale tenhle výtvor (nevím jaké jiné slušné slovo bych měl použit) prostě nemám rád, nemyslím si že je dobře, že něco takového zabralo přes 8 minut na tak skvělém albu, jakým bílé dvojalbum bezpochyby je a asi největším zadostiučiněním v tomto směru pro mě byla jeho parodie v Simpsonech. Druhý hlas jsem pak dal z daných možností Dig it, když už nic jiného napadá mě x věcí které mohly být na Let it be místo tohoto. A pokud bych měl zvolit jednu opravdu regulérní, pak tedy I wanna be your man pro svůj pitomý text opakující se stále dokola a vůbec pro její celkovou slabotu, i když všichni asi známe důvody (kdo by přenechal největšímu konkurentovi svůj vynikající produkt že

).
Averze vůči It's only love, It's all too much i Bungalow Billovi jsou mi jinak naprosto cizí (potažmo nepochopitelné), ale opět říkám proti gustu... pokud jde o Good night a Rocky Raccoon, k těm mám naprosto neutrální postoj. A nakonec přechody mezi písněmi...no slovy klasika bych řekl "NO DYŤ VO TOM TO JE"