Já s tím bodem nesouhlasím a nechci ho.
Nikde není prokázáno, že to, co je dostupné na webu a na tom jednom bootlegu, který jsi uvedl, jsou Beatles a jejich údajně nedokončená verze. Já tomu nevěřím.
Autorem je údajně človíček na YouTube registrovaný jako iamaphoney.
Myslíš, že by byli Beatles tak prvoplánoví a citovali by ve své "novince" ze svých starších písní? A nejen citovali, ale použili i samply? Vždyť jsou tam doprovodné vokály z
Because, ty tam musí slyšet i hluchej.
Ringovy bicí tam rozhodně neslyším. Někdo se o to možná snaží, ale zní to dost tragicky. Ringo by takovou prasárnu určitě ven nepustil.
Jde de facto o naprosto stejný případ jako s
Carnival of Light.
Na YouTube jsou tuny a metráky zaručeně pravých verzí, ale jsou to samozřejmě outfakes. Všichni vědí, že ta věc existuje, nikdo vyjma Beatles a nejbližších osob ji reálně nikdy neslyšel, ale přesto si kdokoli dovolí jakoukoli svou splácaninu jako tento neslyšený výtvor vydávat.
Dodnes jsou lidé, kteří věří, že v
Let's Dance,
Ruby Baby nebo
Ya Ya hrají s Sheridanem Beatles. A nedají si to vymluvit.
Taky jsem slyšel názor jedné osoby, která objevila novou Lennonovu píseň... byla to
How Sweet to Be an Idiot od Neila Innese.
Je to na stejné úrovni jako "nová Beatles píseň" od tamtoho nýmanda, co tady s tím bylo opruzováno tuším loni.
Ono se toho vůbec nažvanilo... zaručené zprávy, že se Beatles dají dohromady s Julianem Lennonem...
timothy, požádám Tě o náhradní otázku.