Red rose speedway
Red rose speedway
Na jaře roku 1973 vydal Paul McCartney album Red rose speedway, na kterém ho znovu podpořila jeho doprovodná skupina Wings.
Opět další nic neříkající album. Za zmínku stojí jen My love a hitovka C moon. Na rozšířené verzi vydané na CD se nachází i Hi hi hi. Zbytek považuji za celkem podařený odpad, který není hoden poslechu. Zkrátka: kvantita není kvalita. A co na to říkáte vy?
Opět další nic neříkající album. Za zmínku stojí jen My love a hitovka C moon. Na rozšířené verzi vydané na CD se nachází i Hi hi hi. Zbytek považuji za celkem podařený odpad, který není hoden poslechu. Zkrátka: kvantita není kvalita. A co na to říkáte vy?
-
- Zlatý Slavík
- Kontaktovat uživatele:
-
- Zlatý Slavík
- Kontaktovat uživatele:
Tak jako na Paulovi mi vadí jediná věc, a to jak skoro do všech písniček cpe dechové nástroje...Já nevim to je snad jedinej mladší muzikant ze západu, kterej to v tý době dělal, protože jinak to byla doména spíš autorů za železnou oponou - ty byli schopní namontovat trubky a spol. i do Neckářovy coververze Mrs.Robinson.Fakt nevim, proč tahle úchylárna tady byla, a proč částečně nakazila i Paula, kterej tu nikdy nebyl...
-
- Zlatý Slavík
- Kontaktovat uživatele:
-
- Zlatý Slavík
- Kontaktovat uživatele:
Hm, ale třeba na Johnově Rock´n´rollu mají dechy své místo. Spíš záleží, jestli se použijí s vkusem a hodně na písni samotné. Třeba ani Nobody loves you when you down and out by bez nich byla výrazně ochuzená (nevím, jestli je to dobrý příklad, tuhle si často hraju jen na akustiku a je takhle hodně dobrá, jen ostatním přijde vzhledem k rychlosti asi nudná).
Neilyoung
Neilyoung
-
- Zlatý Slavík
- Kontaktovat uživatele:
-
- Zlatý Slavík
- Kontaktovat uživatele:
MF: Nepoznas Chicago, nepoznas Vargu... A Supertramp poznas? Asi nie...
Ako potom vies, ze trubky do rocku nepatria, ked ziadny nepocuvas?
Poznas aspon Aerosmith?
Inak, RRS nie je az taky slaby album. Okrem spominanej hitovky My Love a vynimocne skvelych bonusov C Moon a Hi Hi Hi, je vynikajuca aj When the Night a celkom sa mi paci One More Kiss a Medley.
Ako potom vies, ze trubky do rocku nepatria, ked ziadny nepocuvas?
Poznas aspon Aerosmith?

Inak, RRS nie je az taky slaby album. Okrem spominanej hitovky My Love a vynimocne skvelych bonusov C Moon a Hi Hi Hi, je vynikajuca aj When the Night a celkom sa mi paci One More Kiss a Medley.
-
- Zlatý Slavík
- Kontaktovat uživatele:
Tak pozor, Supertramp znám a některý jejich věci docela můžu, i když je nejspíš neznám názvama, ale podle textů (When I was young, it seemed life is so wonderful, wonderful, magical - píseň s tímdle textem je fakt good, a potom taky You win, I lose).
Aerosmith znám, ale moc je nemusim (tedy až na Hole in my soul - sqělej videoklip) - mnohem víc než starýho držkatýho Tylera můžu jeho dceru - podle mě svého času jedna z nejhezčích hereček (teď je otázka jestli se po dítěti dostane do své bývalé formy)
Aerosmith znám, ale moc je nemusim (tedy až na Hole in my soul - sqělej videoklip) - mnohem víc než starýho držkatýho Tylera můžu jeho dceru - podle mě svého času jedna z nejhezčích hereček (teď je otázka jestli se po dítěti dostane do své bývalé formy)
To můžu jen potvrdit, mám jak to indické vydání na LP, tak CD. LP obal je rozkládací, jsou tam ty samé obrázky co jsou na cd. Red rose speedway je určitě dobré album, je vidět, že si s ním Paul dal hodně práce a výsledek je dobrá rocková muzika (nejvíc se mi líbí Big barn bed), někdy kombinovaná s pěknou klidnou muzikou (Lazy dynamite). 

-
- Zlatý Slavík
- Kontaktovat uživatele: