Tak jak by jste hodnotili toto album?
Mě se nejvíc líbí I dont wanna face it,Nobody told me a Borrowed time .
A z toho interview běhá mráz po zádech,vždyt je to rozhovor s Johnem a Yoko 5 hodin před Johnovou smrtí!!!
řek bych, že je to méně zdařilý pokračování Double Fantasy, ale líbí se mi. kromě - A TO BYCH CHTĚL ZDŮRAZNIT - věcí od Yoko, to je "hudební" marast, kterej měl bejt vydanej odděleně!! (nejlíp rovnou v Levnejch knihách)
Perfektní album od začátku do konce, možná Johnovo nejlepší!...ano tak přesně toto bych řekl kdyby se vzaly všechny Johnovy songy z Milk and Honey a daly se na Double Fantasy místo toho hnoje od Yoko. Je to opravdu hudnební rarita...připadá mi že ještě nikdy v dějinách hudby génius s absolutním šmírákem nic společně nevydali...
Milk And Honey se vůbec těžko hodnotí odděleně od Double Fantasy. Ať už s věcmi od Yoko Ono nebo bez nich, tak i onak se jedná o dva díly téhož... takže bychom se asi opakovali.
Bude to nejspíš znít kacířsky, ale až na výjimky mám na Milk and Honey skladby od Yoko radši než Johnovy (tou výjimkou je Nobody Told Me).
Kdo někdy slyšel 6CD Onobox, kde je zaznamenána podstatná část její tvorby, a nezná jen to opravdu hloupé vystoupení v Torontu, ale třeba i zlatý hřeb Rock'n'Roll Circusu (Whole Lotta Yoko), mi určitě dá za pravdu.
Nemůžu si pomoct, ale u mě došlo k výrazné změně názorů na hudební tvorbu této osoby, a to od výrazně negativní po výrazně pozitivní.
Našli jste, že nejlepší bitů zbyl na bourárnu podlahu?
Každý, kdo má uši v pořádku přece musí slyšet, že je to příšerné, kdo ví, kam by se Lennonova tvorba ubírala nebýt..., ale tenhle výběr spíše naznačuje, že byl na konci s dechem a jeho invence byla již vyčerpána.
No nevím,jestli byl na konci s dechem,další album mohlo být odlišné od toho,co posmrtně vydala Yoko.
Mimochodem Yoko:nedalo mi to a po kladných ohlasech jednoho uživatele jsem stáhl z torrentů celý zmiňovaný Onobox,přemohl se a k nevoli rodiny poctivě naposlouchal.Špatné to rozhodně není,pár dobrých věcí se tam najde,ale taky to není žádný zázrak.Takže další poslech se konat bude,ale zcela jistě z vlastním playlistem .