Jak se vam libi toto Jamove album?
Sice je moje nejoblibenejsi to prvni Jamove album, ale toto je nejlepsi.
Nejvice se mi libi Under the Mersey wall.
Toto album se posloucha dobre.
Urcite lip nez Johnovy Jamove alba {Two Virgins, Life with Lions, Wedding Album}
Tak tohle album jsem nikdy neslyšel, ale nevím, jestli toho mám litovat... Kdysi jsem ho měl objednané, ale nedorazilo, a já mám chtě nechtě dojem, že jsem asi řízením osudu správně ušetřil 700 Kč zbytečně vydaných na věc, kterou bych si poslechl max. jednou a už víckrát ne. Wonderwall Music jsem si koupil a až na pár úryvků jsem z něho byl docela zklamaný (a to mám jinak George moc rád a dá se říct, že jeho sólovky poslouchám z exBeatles asi nejvíc).
Pokud to album někdo znáte, dejte vědět, jestli to za ty peníze stojí.
Díky boxu Apple Years 1968-1975 jsem poslechl i toto album a vůbec mě nezaujalo. Je to dle mě nejhorší Georgova sólová řadová deska. Jsou to jen zvuky. Zvuky nahrál George na Moogův syntezátor. v letech 1968 a 1969 a přířadil k nim názvy Over the Mersey Wall a No Time Or Space. Když album vyšlo poprvé na CD v r.1996 George odmítl napsat nový úvod. V novém vydání alba jsou hned tři úvodní slova a to od Toma Rowlandse (z Chemical Brothers) , Dhaniho a Kevina Howletta, který popisuje historii vzniku alba. Asi nejslavnější aférou provázející album bylo, že Georgův přítel Krause si činil (neúspěšně) nároky na jednu ze ,,skladeb".
Partnerka (tehdy ještě ne manželka) si to koupila v roce 2002 v jednom londýnském obchodě za šestnáct liber, protože tento kus jí/nám chyběl v Georgeově diskografii.
Je to neposlouchatelné a totálně ujeté. Což mi ovšem nebrání, abych si to občas nepustil jako kulisu s pazvuky.
Ovšem vzpomínám si na kamaráda, který mi řekl, že se před poslechem vydatně zhulil a pak to prý znělo zajímavě
Našli jste, že nejlepší bitů zbyl na bourárnu podlahu?