Prosba o pomoc se setlistem

diskusní fórum pro vaše soukromé diskuse a vše, co se netýká Beatles ani tohoto serveru
Odpovědět
Vicino
Zlatý Slavík
Zlatý Slavík

Prosba o pomoc se setlistem

Příspěvek od Vicino »

Mám takovou prosbu na všechny, kdo budou mít náladu věnovat mi pár minut času. Mám coby "dýdžej" pouštět muziku v jednom klubu. Bude se jednat o oldies/retro nebo něco na ten styl. Napadají vás nějaké věci, které bych tam mohl zařadit? Jde o 60. - 90. léta. S osmdesátými a devadesátými si ještě nějak poradím, hlavně mi jde o ty dřívější. Půjde o věci popové či rockové, hlavně takové, aby byly chytlavé pro běžné posluchače, ne nějaké znalce, ideál pokud půjde o běžně známé věci, hity. A aby se na to dalo tancovat, pochopitelně. Potřebuji věci rychlejší i pomalejší. A to české i zahraniční.
Beatles jsou pochopitelně jasní, tam radu potřebovat nebudu ;-)
Budu rád pokud mi napíšete interpreta a konkrétní skladbu (nebo víc), shánění už bude na mně. Případné další dotazy obratem zodpovím a předem všem díky!
Beaver
Krajská superstar
Krajská superstar

Re: Prosba o pomoc se setlistem

Příspěvek od Beaver »

Pokud jde o 60. léta, vyber cokoli od Searchers, Dave Clark Five, Manfred Mann, Peter and Gordon, Gerry And The Pacemakers, Herman's Hermits, Hollies, Kinks, Dave Dee, Dozy, Beaky Mick And Tich, Tremeloes, Bee Gees, instrumentálek od Shadows, Ventures, Spotnics... všechny tyhle kapely měly spousty hitů.
Ze 70. let Queen, Electric Light Orchestra, ABBA, Alan Parsons Project, Chicago... Showaddywaddy, Mud, pak nějaké disco - je toho moc. Názvy skladeb ti psát nebudu, pokud vlezeš na Spotify a zadáš název kapely, najdeš tam spoustu toho, co by se ti mohlo zamlouvat. Každý má jiný vkus a co se líbí mně, nemuselo by se líbit tobě. Určitě jsem spoustu kapel vynechal, ale těmi, co jsem ti vyjmenoval nic nezkazíš.
ZeroCZE
Lokální hvězda
Lokální hvězda

Příspěvek od ZeroCZE »

Ještě bych list doplnil o Led Zeppelin a Pink Floyd, ale jak Beaver poznamenal, je toho opravdu dost.
OHNOTHIMAGEN
Světová star
Světová star
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OHNOTHIMAGEN »

Doporučuju projet si třeba britské singlové hitparády 60. a 70. let.
Tam toho je.
Našli jste, že nejlepší bitů zbyl na bourárnu podlahu?
Vicino
Zlatý Slavík
Zlatý Slavík

Příspěvek od Vicino »

Všem díky. Je to větší pakárna než jsem myslel. Vybrat si věci, které se líbí mně, jé, to by byla pohoda, to bych měl seznam na hodiny a hodiny. Ale tak nějak odhadnout, co se bude líbit většině, tipnout v jakém budou lidé v průběhu večera rozpoložení, to je opravdu na křišťálovou kouli. Proto jsem doufal od vás vymámit alespoň zásadní skladby, které by mi tam neměly chybět. Ale v pohodě, nějak se s tím už poperu, ještě jednou dík.
Odpovědět