No já musím reagovat, i když jsem chtěl reagovat až později až se album objeví v obchodech a já si ho koupím.
I když všechny písně jsou již vydané a tak neni problém..jistou vyjímkou je možná I don´t want to do it. Pro mě je tato kompilace také určitým zklamáním. Písně z dob beatles: nevím jestli by s tím George souhlasil (když vyšla jedna best of v r.76 obsahující i beatlesácký materiál George byl proti, chtěl jen sólové skladby!). Místo Stuck Inside a Cloud je zde něco jako např. Marwa Blues! Prostě nebe a dudy. Výběr začíná zrovna převzatou Got my mind set on you místo té titulní Let it Roll a jistě by se daly najít další a další podivnosti na tomto výběru. (John a Ringo maj po 20 písních, George je zde zastoupen 19). Nevím kterou verzi My sweet lord sem dali, ale pravděpodobně dali tu původní-normální a Georgova nová verze aby se tak nepodobala kvůli písni pro kterou se bohužel nechvalně proslavila asi vyšla opět v niveč, ta nová je i lepší než původní. Jsem také zvědavý kterou Isn´t it a pity sem hodily, zda-li tu delší nebo tu kratší. Když jsem si jen tak zkusil to dát dohromady dle tracklistu tak se mi ta delší vešla na CD. Nechci sem umístit rubriku o Georgových nejlepších skladbách, ale pokud bych měl tu kompilaci provést já tak by byla následující(je to 20 sólových skladeb, které jsem si hodil na CD jako jakési alternativní best of ):1.Balad of Sir Frank (Let it roll),2.Poor little girl,3.Blow Away,4.That´s the way it goes,5.Got my mind set on you,6.Crackebox Palace,7.Cloud 9,8.When we was fab,9.All those year ago,10.Cheer Down,11.This Song,12.My Sweet Lord (2000),13.All things must pass,14.Stuck inside a cloud,15.P2 Vatican Blues,16.Faster,17.Bangla Desh,18.Ding Dong,Ding Dong,19.Dark Horse,20.Give me love (give me peace on Earth). Škoda že se mi tam nevešly :This Guitar (Can´t keep from crying), Horse to the water,True Love.A už se těším na novou kompilaci, abych na vlastní uši slyšel mé spekulativní teorie.Ding Dong Ding Dong