LED ZEPPELIN

diskusní fórum pro vaše soukromé diskuse a vše, co se netýká Beatles ani tohoto serveru
Odpovědět
ZeroCZE
Lokální hvězda
Lokální hvězda

LED ZEPPELIN

Příspěvek od ZeroCZE »

A jak to máte s touto skupinou? :)
OHNOTHIMAGEN
Světová star
Světová star
Kontaktovat uživatele:

Re: LED ZEPPELIN

Příspěvek od OHNOTHIMAGEN »

Já teda nevím, ale když už načnu nové téma, tak k němu snad rovnou něco napíšu, ne?
Tohle je jen výkřik do tmy.
Našli jste, že nejlepší bitů zbyl na bourárnu podlahu?
ZeroCZE
Lokální hvězda
Lokální hvězda

Příspěvek od ZeroCZE »

Já s touto skupinou teprve začal, takže k ní nemám moc co napsat, ale na vaše názory jsem zvědavý.
ZeroCZE
Lokální hvězda
Lokální hvězda

Příspěvek od ZeroCZE »

Po dlouhé době sem jdu doplnit někdejší výkřik do tmy. Tuto skupinu jsem začal poslouchat teprve tento rok. Dříve jsem znal jejich klasiky jako Stairway To Heaven nebo Whole Lotta Love, ale to bylo asi vše. O celé album jsem nezakopl vůbec. Byla mi čím dál tím víc doporučována, tak jsem si koupil Jedničku s Dvojkou a že to tedy zkusím. Už při prvních pár sekundách Good Times Bad Times z Jedničky jsem byl přesvědčen v to, že tahle muzika bude pro mě. Následující Babe I'm Gonna Leave You mě v tom ještě utvrdila a po příjemném překvapení, že skupina jede také bluesovou notu jsem byl ještě raději. Hned poté jsem se vrhl na Dvojku, která se mi také dost zamlouvala, tudíž jsem hned druhý den šel koupit Trojku. Dnes jsem vlastníkem téměř celé diskografie, chybí mi poslední Coda, která je společně s In Through the Out Door asi nejslabší. Momentálně jsou Led Zep v mojí TOPce oblíbených skupin a doufám, že sem Robert Plant zase brzo zavítá, rád bych ho viděl naživo. Mimo jiné právě Robertovi vyšlo v říjnu nové album Carry Fire, které jsem zhodnotil také velice kladně.
Odpovědět