Asi to tak udělám, jak se tak dívám, vyjde to cenově skoro stejněverjan2 píše:Anebo koupit vinyly jednotlivě z remasterované edice 2015, ty by měly být zvukově velmi kvalitní.Fantomas píše:Díky za info, to jsem nevěděl, v tom případě raději půjdu do CD Boxu
Signature Box (11CD)
Re: Signature Box (11CD)
-
- Krajská superstar
- Kontaktovat uživatele:
Nevím, jak to vyjde samostatně, ale ten vinylový box se čas od času objeví na amazonu v akci. Kamarád ho koupil z Anglie za cca 2900 korun včetně poštovného. Chvíli jsem o tom také uvažoval, ale vadí mi, že je to vylisováno z digitálního masteru, byť s vyšším rozlišením než CD. K tomu absence singlů.Fantomas píše:Asi to tak udělám, jak se tak dívám, vyjde to cenově skoro stejněverjan2 píše:Anebo koupit vinyly jednotlivě z remasterované edice 2015, ty by měly být zvukově velmi kvalitní.Fantomas píše:Díky za info, to jsem nevěděl, v tom případě raději půjdu do CD Boxu
Právě proto jsem se raději porozhlédl po starších vydáních.Onder píše:...vadí mi, že je to vylisováno z digitálního masteru...
Dají se koupit ve velice slušném stavu, zrovna ta Lennonova alba, co už mám, klidně označím jako EX+.
A sehnat se dají za přijatelný peníz okolo pětikila až šestikila.
Try to see it my way...
-
- Krajská superstar
- Kontaktovat uživatele:
Přesně tak. Za cca 600-700 korun včetně poštovného se mi podařilo sehnat originál britské vydání Imagine, které hraje naprosto fantasticky. To jsou zhruba stejné peníze, které chtějí např. v Bontonlandu za nové vydání. Pozdější alba budou v originále možná i levnější než současné reedice. Určitě tomu tak bude v případě Double Fantasy, kterého se prodaly milióny kusů a jsou k dostání úplně všude.j.babel píše:Právě proto jsem se raději porozhlédl po starších vydáních.Onder píše:...vadí mi, že je to vylisováno z digitálního masteru...
Dají se koupit ve velice slušném stavu, zrovna ta Lennonova alba, co už mám, klidně označím jako EX+.
A sehnat se dají za přijatelný peníz okolo pětikila až šestikila.
Já jsem dal za japonská alba Imagine a Mind Games po 500 Kč, Walls And Bridges mě přišlo na 700. Toronto v irské verzi mě stálo 250 korun (ale pro mě je to v podstatě deska o jedné straně, takže to odpovídá
). Živák NYC klasika od Supraphonu, stál kolem stovky, za JL/POB made in Holland jsem dal cca 4 kila. Takže asi tak.

Try to see it my way...
Pěkný, já jsem sehnal ten živák NYC za 50 kč v našem Brněnským antikvariátu. Jinak ze zahraničních desek máme Rock n roll (USA), John Lennon The Collection (Germany) opět z našeho antikvariátu za 200 Kč a náš největší klenot: LP Menlove Avenue, japonská verze z ebaye za neuvěřitelných 1300 Kč. Proto jsem uvažoval o tom LP Signature Boxu, že bychom doma měli komplet, ale asi bude fakt nejlepší koupit staré desky, než vylisované z remasteruj.babel píše:Já jsem dal za japonská alba Imagine a Mind Games po 500 Kč, Walls And Bridges mě přišlo na 700. Toronto v irské verzi mě stálo 250 korun (ale pro mě je to v podstatě deska o jedné straně, takže to odpovídá). Živák NYC klasika od Supraphonu, stál kolem stovky, za JL/POB made in Holland jsem dal cca 4 kila. Takže asi tak.

- OHNOTHIMAGEN
- Světová star
- Kontaktovat uživatele:
Našli jste, že nejlepší bitů zbyl na bourárnu podlahu?
- OHNOTHIMAGEN
- Světová star
- Kontaktovat uživatele:
Našli jste, že nejlepší bitů zbyl na bourárnu podlahu?