Skvělé album.Na tomto albu spolupracoval s Ringem John a myslim že i George.John pro něho napsal vynikající písni: (It´s All Da Da) Goodnight Vienna. A nevím proč, ale minimálně třikrát denně si poslechnu Only You.
Only You je prostě skvělá.
Naprosto souhlasím, je to dokonce moje nejoblíbenější album Ringa. K nejlepším písním patří Goodnight Vienna (s Johnem), Ocapella, Oo we, no no song, blindman, six o'clock (s Paulem). Rozdíl mezi LP a CD (mám oboje) je to, že na LP je trochu víc fotek a na zadní obálce je červená mlhovina. I písmo je jiné, podle mě lepší než na cd. Obálka LP fakt stojí za to.
Lennolog píše:Skvělé album.Na tomto albu spolupracoval s Ringem John a myslim že i George.John pro něho napsal vynikající písni: (It´s All Da Da) Goodnight Vienna. A nevím proč, ale minimálně třikrát denně si poslechnu Only You.
Only You je prostě skvělá.
Z Beatles je na albu jenom John, ale souhlasím, že je skvělé. Moje nejoblíbenější je No No Song, kterou Ringo hraje na koncertech dodnes. Fanstastická je i Back of Boogaloo, která je na CD jako bonus.
Dobré album, i když předcházející desce (Ringo) dávám přednost. Z Beatles na LP spolupracoval jen John, na CD je pak jako bonus i píseň od Paula (která ale patří k session z předchozího alba a v jiné verzi na něm vyšla)
Vynikající album. Johnova Goodnight Vienna možná nejlepší jeho příspěvek vůbec a to opáčko ke konci no prostě klasa. Occapella, No No Song-často hraný na koncertech, klipová Only You (John opět vypomohl, v antologie Johna i jeho vlatní verze), All by Myself s basovým vokálem a Johnovou pomocí na kytaru. Rychlá a srozumitelná Snookeroo s pomocí Eltona Johna, který ve stejný rok měl hodně hudební spolupráce s dalším beatlem Johnem, patří mezi mé nejoblíbenější. Prostě každá píseň je dobrá. Na CD verzi se dostalo na 3 bonusy: singl Back of Boogallo z pera George, a jeho B stana filmová Blindman a delší verze Six o clock od Paula. Mě toto umělé slučování ostatních beatlů nevadí. Na DVD Photograph je reklama tohoto alba s Johnovým komentářem a film ukáže i Ringa na střeše jako na zadní straně bookletu Photograph.Zadní strana LP Goodnigh Vienna je pouze na LP.
to jo to jo, tohle album je úplná balada, škoda že No no song, snad jako jedinou z toho alba co hrál na koncertech, už myslím nehraje, ve srovnání s Memphisem je lepší
this is what you need: Paul McCartney - If you wanna