Soutěž: Co víte o Broucích a jejich tvorbě?
Re: Soutěž: Co víte o Broucích a jejich tvorbě?
No vida, na odpověď se vyplatilo počkat
S dokonalým načasováním na přesně pětiměsíční výročí úmrtí královny Alřběty. A Leon, kterého jsme skutečně dlouho už neviděli, má samozřejmě pravdu a bod!

Lizzie Bravo a Gayleen Pease, které coby teenagerky zpívaly vokály v Across The Universe.
Try to see it my way...
Vokály sice dosti příšerné, ale zato holky mají památku, jakou se jen tak někdo pochlubit nemůže. 

-
- Zlatý Slavík
V žádném případě nechci být hnidopichem, ale není dáma vpravo se vskutku širokým úsměvem spíše Lizziina dcerunka Marya? No a nebožka Lizzie by asi nebyla spokojená, kdyby slyšela, že vokály jsou "dost příšerné". Vždyť zpívala soprán ve svém školním sboru v Rio de Janeiru, jak ostatně ona sama tvrdí zde:https://www.bbc.com/news/world-latin-america-31439664 

Hola hola, Sousede, tedy Vicino, jak s tím naložíš? 

Try to see it my way...
- OHNOTHIMAGEN
- Světová star
- Kontaktovat uživatele:
Hlavně by s tím měl naložit pokladač, tedy leon66...
Našli jste, že nejlepší bitů zbyl na bourárnu podlahu?
Přesně tak, zadavatelem byl Leon. Já jsem do toho jen vstoupil se svou naprosto nepodstatnou poznámkou.
- OHNOTHIMAGEN
- Světová star
- Kontaktovat uživatele:
Leone, Jarda ale neodpověděl správně, správně odpověděl Barleycorn. To není Lizzie a Gayleen, ale Lizzie a její dcera Marya.
Našli jste, že nejlepší bitů zbyl na bourárnu podlahu?
Nechtělo by to tedy nějak uzavřít?
Bod (počítá-li ještě někdo jaké) a právo položit otázku nepochybně patří Barleycornovi, ovšem tento ortel by měl vyřknout zadavatel otázky.

Try to see it my way...
Je to samozřejmě dcera, bod má Barleycorn, prostě ruka byla rychlejší, dost jsem spěchal, Moj chyba.

-
- Zlatý Slavík
Já se taky unáhlil, myslel jsem, že již bylo rozhodnuto, tak jsem si dovolil jen malé upřesnění a vykoledoval jsem si právo klást. Nuže dobrá. Opět se budu opičiti a zeptám se, kdo je ta postarší dáma na obrázku.