Ram

diskusní fórum věnované osobě Paula McCartneyho
Park
Zlatý Slavík
Zlatý Slavík

Re: Ram

Příspěvek od Park »

Tak snad jsem ten problém vyřešil

http://rapidshare.com/files/206568040/k ... albert.wpl

tam dejte free pak download a otevřít (možná i uložit ale to bych neriskoval)

vyzkoušel jsem to jen 2x jednou to šlo bez problému podruhé jsem musel 2x kliknout na název souboru
to se vrací kolibřík
Michal Fokt
Zlatý Slavík
Zlatý Slavík
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Michal Fokt »

Park píše:Po písni je potlesk rozloučení (Grossman: a prosím vás hlavně si pamatujte Barvus je jméno země). )
On říká "BARBUS JE ZEVNĚ" :lol: - Barbus byla tuším nějaká holící pěna nebo tak?
Park píše:
Jana Robbová
Leoeo zapomněl jsi převlečník
Kalhoty maj zmačkaný
Ti jsou ale neteční
Leoeo ty jsi šikovnej
Vždyť je voda studená
Boty si nezouvej
Myslím že to zpívaj trochu jinak, něco jako "víš přece jak je moře studený", ale nejsem si jist, přece jen je to už dýl co jsem to viděl. A jinak Balcar do té vody také fouká :wink:

Každopádně díky za upload, stáhnu co nejdříve.
Michal Fokt
Zlatý Slavík
Zlatý Slavík
Kontaktovat uživatele:

Sakryš, nejde to stáhnout!!!! Prej že byl dosažen limit 10 stažení!!!!!!
Park
Zlatý Slavík
Zlatý Slavík

Příspěvek od Park »

Já to zkoušel jen 2x takže kde se vzalo těch dalších 8 je mi záhadou, protože o tom snad víme jen my (a pár čtenářů tohoto fóra ať už registrovaných či neregistrovaných).
Každopádně nevím jestli jsi dal správný postup
za nápisem

Your file has been saved and can now be downloaded 10 times. It will be deleted after 90 days without download. If you would like to enable more people to download your file, please transfer it to a free Collector's Account or a Premium Account.

vpravo je tohle, stačí kliknout
1. Download Link: Click here to download file

http://rapidshare.com/files/207130301/albert.wpl.html
MD5: 5CCB483D75CC42601BFFBB0CD50A512B

http://rapidshare.com/files/207130301/albert.wpl

Snad to půjde, dal jsem to tam znovu pro jistotu pod trochu jiným jménem albert (zkusil jsem ten odkaz jen jednou).
Radši si pospěš a nějak si to uchovej, třeba přijdeš na způsob aby si to poslechlo víc než 10 lidí.
Jo a dej vědět jak to šlo, jak se to líbí apod. zatím se totiž nikdo neozval zda se podařilo to slyšet či ne.
to se vrací kolibřík
Monthy1990
Lokální hvězda
Lokální hvězda

Příspěvek od Monthy1990 »

no tak jsem se dostal do elitního klubu těch co to stáhli...tento fakt je ovšem degradován tím že se to mému Pc nedaří přehrát... :(
Vicino
Zlatý Slavík
Zlatý Slavík

Příspěvek od Vicino »

Michal Fokt, Park: To je právě ta nevýhoda Rapidsharu, ty různé limity. Neznamená to, že by 10 lidí ten soubor stáhlo, ale že z tvé IP adresy bylo 10x stahováno. Cokoliv, ne pouze tento soubor. A ty skoro určitě sdílíš IP adresu se stovkami, možná tisíci jiných lidí, protože málokdo si platí za veřejnou IP adresu. Dá se to vyřešit tím, že si zaplatíš premium účet na Rapidsharu, což dělá málokdo. Úplně stejnou problematiku jsme s Alladikem řešili před pár dny v sekci George Harrison - Gone Troppo, můžete si tam o tom počíst. Jestli budu mít trochu času, tak to stáhnu a hodím to na YouTube, tam je všechno OK.
Park
Zlatý Slavík
Zlatý Slavík

Příspěvek od Park »

Vicino: Jestli se ti to podaří tak dík.
A až se dáte do té poslední anthologie beatles v tv tak se můžete těšit na podobnou zkušenost tentokrát Hear of the Country v české verzi z toho samého pořadu i dílu Š+G.
Jinak pro ty méně šťastné ta česká verze Uncle Albert/Admiral Halsey je zvukově hodně podobná i s tím aranžmá, takže jediný rozdíl je, že je v češtině a text je tu k dispozici. Předpokládám že hlas PB a Šimka znáte, takže jediné co je nutné mít je představivost.
to se vrací kolibřík
Michal Fokt
Zlatý Slavík
Zlatý Slavík
Kontaktovat uživatele:

Tak nevím, ale proč je tam napsáno že to má 0 kb a proč se mi to chce stáhnout jako html dokument????
Park
Zlatý Slavík
Zlatý Slavík

Příspěvek od Park »

Nejsem počítačový odborník.Snaha dát to do příštupnějšího formátu nevyšla. Prostě počkej až to Vicino (nebo někdo jiný) dá na youtube.
Jinak jak říkám stačí si pustit původní Paulovu verzi vzít si ten český text a zkusit zpívat a lá Pavel Bobek a Šimek.
V tom svém úvodu před textem písně Kapitán Albert jsem zapomněl, že doprovodný zpěv zpívají ty 3 zpěvačky (ale to jste si jistě domysleli).
to se vrací kolibřík
Michal Fokt
Zlatý Slavík
Zlatý Slavík
Kontaktovat uživatele:

A furt to nejde... přece to nemá jen mizernejch 587 bajtů??? A jinak ten původní odkaz nejede tak, že to zahlásí, že to bylo přesunuto do Premium User nebo Collector módu a proto to může jen 10x být staženo...

Error
This file is neither allocated to a Premium Account, or a Collector's Account, and can therefore only be downloaded 10 times.

This limit is reached.

To download this file, the uploader either needs to transfer this file into his/her Collector's Account, or upload the file again. The file can later be moved to a Collector's Account. The uploader just needs to click the delete link of the file to get further information.
timothy
Světová star
Světová star

Příspěvek od timothy »

Koláž fotek z vydání Supraphonu 1971
Přílohy
LP Ram Supraphon.jpg
LP Ram Supraphon.jpg (222.38 KiB) Zobrazeno 13337 x
this is what you need: Paul McCartney - If you wanna
leon66
Světová star
Světová star

Příspěvek od leon66 »

timothy: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: !Úplně mě dostaly ty české názvy písní na etiketě desky.
Ale Ram mám docela rád,je to dobrá deska,dost se mi líbí Monkberry Moon Delight,je to takové Paulovo I´m the walrus.A nádherně se u toho vyřval.
Obrázek
timothy
Světová star
Světová star

Příspěvek od timothy »

dík leone66, ty názvy opravdu nemaj chybu, někde jsou příznačné (třeba pro první nebo poslední píseň), někdy jsou krásně vtipné :lol: až se mi stýská, že to u nás Supraphon nevydal s českými ve formátu CD, byla by to bomba, ale aspoň tak máme archivaci. Monkberry Moon Delight připomíná Drákulu, tam mám rád i tu instrumentální verzi na Percy Thrillington, ale i ten řev mám taky rád, takže mám rád obě verze (ještě vykřičená je Oh Woman, Oh Why jako bonus, tam se to projevilo v novém pojetí na LP Twin Freaks a bylo to krásně slyšet na Paulovým koncertu, ale část je i na DVD Wingspan) :D
leon66
Světová star
Světová star

Příspěvek od leon66 »

No jo-první a poslední píseň dohromady-Příliš mnoho lidí na zadním sedadle mého vozu!! :lol: :lol:
Obrázek
Michal Fokt
Zlatý Slavík
Zlatý Slavík
Kontaktovat uživatele:

Re:

Macca píše:Uncle albert - no, tady nekdo poslouchal Ummagummu, co Paule? :)
Nedávno jsem měl tu možnost vyposldhnout si Ummagumu, tedy tu studiovou část (z živé jen Careful with the axe, Eugene) a teda nějakou inspiraci a podobnost moc jsem neviděl... snad leda ta idea složení písně ze dvou nebo více částí, ale podobné experimenty páchal Paul už dřív, důkazem toho je třeba Abbey Road...
leon66
Světová star
Světová star

Příspěvek od leon66 »

Michal Fokt píše:
Macca píše:Uncle albert - no, tady nekdo poslouchal Ummagummu, co Paule? :)
Nedávno jsem měl tu možnost vyposldhnout si Ummagumu, tedy tu studiovou část (z živé jen Careful with the axe, Eugene) a teda nějakou inspiraci a podobnost moc jsem neviděl... snad leda ta idea složení písně ze dvou nebo více částí, ale podobné experimenty páchal Paul už dřív, důkazem toho je třeba Abbey Road...
Za sebe mohu říct,že mám Pink Floyd naposlouchané hodně,ale taky tam nic moc podobného nevidím.
Macca:zkus to nějak rozvést,samotného by mně zajímalo,co mi uteklo...
Obrázek
timothy
Světová star
Světová star

Příspěvek od timothy »

Strýc Albert
(P. McCartney/ Vladimír Poštulka,Oskar Gottlieb)

2 CD Pavel Bobek: Když na ta léta vzpomínám (originál Semafor 1964-1989)
:D
Park
Zlatý Slavík
Zlatý Slavík

Příspěvek od Park »

V květnu 2012 se na trhu objevilo nové vydání alba Ram. Jedná se o další album v sérii Paul McCartney Arcive Collection. Máme opět možnost různých vydání a protože deluxe verze s DVD se opět u nás neprodává (prý jednotný trh) musíme se spokojit s chudší verzí special editon. Přijdeme tak nejen o přiložené DVD (klipy Heart of the Country, 3 legs-dosud nevydán na nosiči, zajímalo by mě co je na DVD Eat at Home on tour), ale také o knížku, mono verzi alba a hlavně album Thrillington. Obětujte padesát kč a kupte si rozšířené vydání na 2 CD. Dostane se k vám 8 bonusovch písní na bonusovém disku. Prvním CD přinášející základní album se nehodlám zde zabývat. Snad jen že má žlutou barvu potisku. Raději se podíváme co nového nová edice obsahuje. V první řadě booklet, který je opatřen několika barevnými a mnoha černobílými fotografiemi Paula s rodinou. Atmosféra alba je taková venkovská, proto je poněkud podivné, že zde jsou prezentovány fotografie převážně ze studia. Bohužel je zde i již jednou vydaná fotka z přední obálky Lindina CD Wide Praire. Potěší černobílá série fotek Paula s ovcí, kdy se vybírala fotka pro přední obálku alba. Hořká pachuť v nás zůstane až spatříme černobílou fotku jak Paul s plnovousem, roláku a teniskama řídí orchestr, koneckonců o tom vypráví i kniha Jeden život. Druhý disk s červenou barvou potisku přínáší některé bonusové skladby a vůbec poprvé můžeme edici archives collection vyčíst, že nepřináší úplně vše z doby dělání alba, byly totiž tehdy nahrány i věci, které se posléze objevili až na albech Wild Life a Red Rose Speedway, ale byly nahrány již při Ram, zde však chybí a chybí také ojedinělý singl Brung To Ewe by. Na druhém disku máme tyto bonusové skladby:
1. Another Day (3:42)-vyšla již na minulé edici CD coby bonusová nahrávka
2. Oh Woman, Oh Why (4:35)-totéž
3. Little Woman Love (2:08)- vyšla na edici CD Wings Wild Life coby bonusová nahrávka (proč je zde?, snad datum pořízení nahrávky spadá do období Ram)
4. A Love For You (Jon Kelly Mix) (4:08)-bylo jasné, že poté co se sklaba objevila již na filmu a soundtracku The In-Laws (Dokud nás smrt nerozdělí), že se objeví i zde. Je přidáno více echa.
5. Hey Diddle (Dixon Van Winkle Mix) (3:49)-hodně podobná jak z CD a DVD Wingspan, ale v plnější a studiové prezentaci.
6. Great Cock and Seagull Race (Dixon Van Winkle Mix) (2:35)-dosud nevydaná bluesová instrumentálka
7. Rode All Night (8:44)-taktéž dosud nevydaná z počátku spíše instrumentálka, hodně divoká rocková věc s Paulovým téměř rapovými výkřiky po 2.minutě v této víc jak 8 minutové písni
8. Sunchine, Sometime (Earliest Mix) (3:20)-píseň je některým posluchačům známá ve vokální verzi, zde je prezentována pouze instrumentální. Škoda, protože vokální verze této uklidňující lehké skladby je nádherná, nicméně alespoň vyšla poprvé i oficiálně.
to se vrací kolibřík
Beaver
Krajská superstar
Krajská superstar

Příspěvek od Beaver »

Nevím, zda se toto vydání již někde objevilo, ale vydání je avízováno na zítra 22.5.
timothy
Světová star
Světová star

Příspěvek od timothy »

Beaver: jj určitě objevilo, já ho mám od pátku 18.5. (2CD verze) a kvalita je vynikající (ale lepší jsou ty české názvy :lol:) :D
Odpovědět