K tomu umiestneniu na #1 - je to výborné, ale nepovedal by som, že prekvapujúce - ani v porovnaní s tým, že pôvodné vydania sa na vrchol rebríčka nedostali. Je tu totiž jeden zásadný rozdiel - kým v 1988om to bol album akejsi neznámej novej skupiny Traveling Wilburys, o ktorej nikto nevedel čo je zač a ani na obale neboli uvedené pravé mená jej členov, teraz v roku 2007 vyšlo dlhoočakávané vydanie 2CD+DVD superskupiny, ktorú každý pozná, resp. minimálne pozná jej členov... keď k tomu pripočítame neodmysliteľnú a všadeprítomnú reklamu, inak to snáď ani nemohlo dopadnúť...

Btw. zohnali ste niekto vydanie DeLuxe? Lebo na oficiálnej stránke Wilburys je "SOLD OUT" a aj predavač v obchode, kde som si kupoval klasickú verziu mi povedal, že vraj DeLuxe sa nikde nedá zohnať... všetko vraj vykúpili pre nemeccký a holandský trh a zrejme sa s tým chystajú kšeftovať, vydražiť na e-Bay za horibilné sumy a pod.
A ešte sa spýtam - tá verzia Runaway, čo je na CD3 je údajne nanovo remixovaná Jeffom Lynneom a Dhanim Harrisonom - ja som ale pôvodnú nikdy nepočul (samozrejme mám na mysli pôvodnú verziu od Traveling Wilburys, originál od Dela Shannona veľmi dobre poznám), aký je tam rozdiel? A čo je pravda na tom, že na Runaway od TW sa podieľal aj samotný Del Shannon?