No koukám, že během těch pár dní co jsem tu nebyl, se tady ta debata rozjela celkem solidně

.
re Onder: Ty mě podezíráš že jsem proti Yoko zaujatý...to nemusíš...už jsem psal že je to pravda

. Pokud jde o tu sebepropagaci jak jsem psal... shodou okolností jsem teď překládal titulky k dokumentu Imagine: John Lennon, kde reportérka z New York Times Gloria Emersonová debatuje s Johnem o mírové kampani a říká mu: "Já myslím že je to sprosté zveličování sebe sama...propagujete mír nebo Johna Lennona?", takže jsem vlastně zjistil že tenhle můj názor už panoval za Johnova života. JENŽE...jde pouze o to, komu člověk věří že to myslí upřímě...když jste žijící legenda, kterou řada lidí považuje skoro za boha, tak žádnou sebepropagaci nepotřebujete a já věřím že v tom není žádný kalkul...když jste ale avantgardí umělkyně, která žije hlavně z toho že byla kdysi manželkou legendy, nepříliš úspěšný hudebník, který je ale synem legendy, či slavný herec (Dustin Hoffman), který ale za posledních 10 let nedostal pořádnou filmovou roli...tak už to tou sebepropagací a zviditelňováním se alesoň mírně zavání...nemyslíte? Já přece netvrdím, že boj za mír je vždycky jenom vypočítavost...jen že se ta upřímnost boje většině celebrit nedá tak úplně věřit.
PS.: Viděli jste taky v novinách jak Vlastík Tlustý z ODS měsíc před volbami zachraňoval toho pejska z rozvodněné řeky...hezké že?