Místo posledního odpočinku Johna Lennona
Místo posledního odpočinku Johna Lennona
Jenom tak náhodou mě napadlo, kde má místo posledního odpočinku John Lennon? Byl zpopelněn nebo je někde pohřben????????? 

- helterskelter
- Lokální hvězda
- Kontaktovat uživatele:
- helterskelter
- Lokální hvězda
- Kontaktovat uživatele:
- helterskelter
- Lokální hvězda
- Kontaktovat uživatele:
Tohle jsem tu vyhrabal
Ačkoli od smrti George Harrisona uplynul již více než rok, nadále zůstává v platnosti fantastická odměna ve výši čtvrt miliónu liber (12 miliónů korun), kterou vypsala bulvární média na informace o jeho skonu. Příznivci hudebníka se totiž nedočkali potvrzení žádné ze zpráv, které tvrdily, že jeho popel byl vsypán do řeky Gangy v indickém Váránasí, ani že se osmapadesátiletý Harrison nechal zpopelnit na zahradě svého domu v Los Angeles.
Ačkoli od smrti George Harrisona uplynul již více než rok, nadále zůstává v platnosti fantastická odměna ve výši čtvrt miliónu liber (12 miliónů korun), kterou vypsala bulvární média na informace o jeho skonu. Příznivci hudebníka se totiž nedočkali potvrzení žádné ze zpráv, které tvrdily, že jeho popel byl vsypán do řeky Gangy v indickém Váránasí, ani že se osmapadesátiletý Harrison nechal zpopelnit na zahradě svého domu v Los Angeles.
- helterskelter
- Lokální hvězda
- Kontaktovat uživatele:
No, to se tezko vyvetluje:) pri ceste z Karlova mostu, po tech peknejch schodech na Kampu, musis asi po 30 m (mozna se pletu, uz sem tam dlouho nebyl) zahnout doprava, do takovy uzky ulicky, ta se ruzne klikati, jdes kolem nejake reszaurace a pak prechazis pres jedno z ramen reky a primo vedlo toho mustku, je mlynske kolo( to je myslim videt i z karlova mostu), no a hned, jak prejdes pres tento mustek vylezes na takovym prostranstvi, poprave strane je zed Johna Lennona, nevim, jak vypada ted, ale tak pred rokem byla docela znicena, jelikoz si tam cmara kazdej hnup, co ho napadne. Jeste pred necelymi dvema lety tam byla moc krasne vymalovana zluta ponorka, mam ji myslim jeste nekde vyfocenou. Kdyz sem tam byl naposledy, tak bylacera zacmarana, ruznejma napisama, vesina z nich se Johna, ci Beatles vubec netykala, proste obycejny kllikyhaky, ktery vidime na kazdym rohu.
- helterskelter
- Lokální hvězda
- Kontaktovat uživatele:
Byl jsem tam docela nedavno a po ponorce ani vidu ani slechu. Bohužel už tam nezůstalo skoro nic, akorát jsem někde viděl kousek textu imagine a sem tam nějakou malůvku vypadající jako John. Boužel se na tý zdi teď realizuje kdejakej idiotskej sprejer, takže už celkem ztratila svoje kouzlo, chtělo by to rekonstrukci 

- helterskelter
- Lokální hvězda
- Kontaktovat uživatele:
Re: Místo posledního odpočinku Johna Lennona
Ještě k lokaci této stěny: Já tam byla dávno (to jsem se tam dostala z Kampy, ale už ani nevím jak - prostě dlouhám blouděním - doporučuju se ale držet co nejblíž řeky), a to teda nic moc, ale chystám se tam toto léto to omrknout - pokud to ovšem najdu. Každopádně se lidí budu ptát spíš na Francouzskou ambasádu, jelikož ta je hned naproti této stěny (docela vtipné, člověk by tam čekal spíš Britskou nebo Americkou).