Lupanec Bruk: Mně tu rozhodně nechyběls. Moje křestní jméno asi znáš, ne? Pokud vím, knír měl i Harrison, že jo? A až si budeš chtít koupit něco u mých vietnamských příbuzných, zařídím, aby tě pěkně natáhli a dostals ten největší šmejd

)
Je pro mě velkou poctou, že mě přiřazuješ k té slavné a úspěšné ČESKÉ kapele, která jezdí hrát nejprestižnější světový festivaly. Asi to o něčem svědčí ... Dřepy sice neumím, ale klidně se naučím třeba kankán. Ono nám to s L. bude pěkně ladit. A uděláme tím i něco pro zdraví
Proč chodím dál od mikrofonu je věc hlasitosti ve vokálech a dynamiky zpěvu. Kdyby uměls zpívat do mikrofonu, věděl bys to. Každej dělá chyby a já se za to nestydím. Nedělám ze sebe hvězdu, protože to nemám za potřebí. Já hraju a "zpívám", protože mě to baví. Až dostanu do xichtu shnilým rajčetem (nebo melounem

) asi se na to vykašlu. Zatím to moje vytí všichni přežili a vypadá to, že i ty, pokud vůbec kdy byls na našem živým koncertu. Kapela není jen o tom, aby v ní byli nejlepší muzikanti na světě (z Šumperka) nebo nejhezčí a nejpodobnější kopie brouků, ale aby je to SPOLU bavilo a přežili dobrý i špatný časy. A vvvvo tom tttto jjjjje

)
K nahrávkám se klidně můžeš vyjádřit konkrétně. Takový kecy, že jsou hnusný můžu napsat kdykoli o čemkoli a má to nulovou vypovídací hodnotu. Ta tvoje kritika je vůbec víc destruktivní než konstruktivní. Víš, jak to myslím. Ale když tě to baví ...
Je nám nějaký podezřelý, jak můžeš vědět, že si Aleš koupil od Tepláků bicí a že jsou (podle tebe) starý a sračkový. To bylo jen mezi náma a Teplem a v době, kdy to psals, to nebylo ani týden. Máš příliš dobrý zdroje. Podivný, moooc podivný. A nějak moc osobně znáš revivaly a Robertovo "korejsko-americký" auto.
Ostatní revivaly mi nepřísluší hodnotit. Možná jen ... Na Bugles jsme byli s Johnem a vydrželi jsme až do konce. Asi bych to napsal jinak, než Revival-man, možná bych měl jiný výhrady nebo plusy, ale s těma rozladěnýma nástrojema měl pravdu.
Jo, a Aleš dostal při čtení tvýho "článku" opakovaně záchvaty smíchu. Aspoň literární talent, když už ....
DDT.