MP3 a další nahrávky revivalů

diskusní fórum na téma revivalových skupin
Lupanec Bruk

CD Spiders Vol. 2

Příspěvek od Lupanec Bruk »

to Kamil: Nahrávky Backwards jsou s nahrávkami Glass Onion a Pangey asi to nejlepší, co v Československu je. U nahrávek Backwards je hodně slabá sólová kytara a bicí také nejsou nic moc. Škoda, kdyby sólová katara byla lepší, tak by ty nahrávky byly veselejší. Glass Onion mají ty nahrávky hodně, hodně dobré. Asi nejlepší nahrávky má Pangea, ale má na stránce jenom kousky studiových nahrávek. Ale co jsem slyšel, tak to je výborné. Řekl bych, že nejlepší v Československu. I když tu kapelu opravdu nemám rád, bohužel ty nahrávky jsou hudebně hodně dobré.

Petr Lux z Pangey a Tepla je slizkej. Ten kdo si kvůli tomu, aby mohl hrát beatles revivalem, je schopen nasadit paruku, která navíc s Beatles nemá nic společného, tak je podle mě opravdu slizký člověk.

The Spiders jsou zloději. Za 199 korun můžeš jít do kina na nějaký krásný film a ještě si k tomu můžeš koupit Colu a Popcorn.
Kamil

Příspěvek od Kamil »

Pangea má perfektní nahrávky, s tím souhlasím. Ale nechápu, proč tedy tu kapelu nemáš rád a proč máš rád Backwards, kteří tolik dobré nahrávky nemají. Je v tom něco jiného než hudba, že?
antilupanec

Nahravky revivalů

Příspěvek od antilupanec »

2: lupanec - prach ti evidentně nevyschnul. Po dlouhý době s tebou v něčem souhlasim - CD Spiders je k ničemu. Stejně jako CD jakýhokoliv jinýho revivalu.

Na tom, že jsi hulvát se nemění nic. Alespoň jsi byl konečně konkrétní. Jo a nejsem Zita.
Lupanec Bruk

CD Spiders Vol. 2

to Kamil: Nemám Pangeu rád, protože jsem je jednou viděl a nejsou to moc sympatický lidi, spíš naopak. Bylo to v Praze v Celnici a nebylo to tak dobré jako ty nahrávky, ale možná to bylo tím prostorem. Řekl bych, že Backwards jsou naživo lepší. Ale už jsem Pangeu dlouho živě neslyšel.

to Antilupanec: Asi jsem arogantní hulvát a pobuda. Je to podstata mé nevýrazné pseudoosobnosti. Tak to už mně nenapadá, kdo bys mohl být. Leda někdo z okolí The Bugles nebo Glass Onion.
Kamil

Příspěvek od Kamil »

OK, jen jsem chtěl zjistit, jestli máš na Backwards tak bezvýhradně kladný názor. Mimoto si opravdu myslím, že Pangea je lepší. I co do sympatií, ale to je věc názoru.
Trautenberk

??

Příspěvek od Trautenberk »

Podle mě jsou Pangea taky děs, ale ty přihřátý Backwards sou ještě horší... Nejlepší jsou Cvrčci!
Daimon Danone Terr

Re: ??

Příspěvek od Daimon Danone Terr »

Trautenberk: Máš pravdu, že Pangea je děsná. Mně už taky lezou krkem ... když slyšíš každej tejden pořád ty samý písničky. A když je ještě navíc musíš i hrát a zpívat ... eeeh to je hned zkaženej večer ;-). A přihřátá může bejt leda tak polívka. Takže buď jsi kanibal nebo homofobista. Cvrčky neznám ... doporuč!
DDT.
Daimon Danone Terr

Who is who

antilupanec,Lupanec Bruk atd:
Hele pánové, vo co vám de. Stejně víte, že moje přezdívka je profláknutá a není a nikdy nebyla bůhvíjak anonymní, takže aby bylo jasno: Zita jsem tu já!
(Možná se tak jmenuje ještě i nějaká drobotina od The Teplo, ale ta určitě neumí psát, natož internetit - zdravím Zbyňka:-)

Kamil: díky za slova chvály. Aspoň něco. Máš u nás pivo (nebo co piješ). Trocha podplácení fanoušků není nikdy na škodu :-)))

Lupanec Bruk: V Celnici bylo tak polojasno, ze čtyř koncertů se některý dost povedly některý moc ne. To je život. Máš pravdu, že nejsme moc sympatičtí, to si prostě musíme chca nechca přiznat. Ani ftipy neříkáme, ani lechtivé historky z šaten jenom pět nudných týpků na pódiu. Hmmm. Není nad trochu sebekritiky ;-)

Jsem rád, že aspoň ty nahrávky se ti líbí, když už my ne. Na stránce máme jen 30 sekundový ukázky, pže OSA nám zvedla poplatky z 200 na 330,- Kč za měsíc a to jsme se jim na to .... už z principu. Takhle to je zadarmo a kdo chce, taxi obrázek udělá, možná až někdy vydáme to CD (hahaha), tak to tam bude komplet. A nejsou tam jenom "studiový" věci, ale i živý a "živý" nahrávky. To ještě odepíšu Revivalmenovi.

Petr Lux už je jenom z Tepla (The Beatles Revivalu Kladno/Praha/Zábřeh:-)), protože na Pangeu nemá čas a my už hrajeme v jiné sestavě. Na naší stránce to bude co nevidět. Paruka no comment.

DDT.
Daimon Danone Terr

Re: Nové nahrávky Pangey

RevivalMan: Tak nevím, jestli je pro nás lepší Lupanec se svýma extrémníma příspěvkama nebo zdrcující :-) kritika odborníka RevivalMana. No, k věci: Za ty stereo-remixy mě nemá rádo ani dalších 80% Pangey, ale já se hájím tím, že Beatles taky experimentovali, tak proč nezkusit něco, co ostatní nemají? Mimochodem, poslechněte si stereo verzi Please Please Me. Tam se to na konci taky pěkně tluče (což ale není míněno jako výmluva;-). Stejně ty mp3 časem zmizí a dám tam lepší, takže pak bude po problému.

Obecně: Backwards, Glass Onion i Teplo chtějí mít nahrávky co nejbližší originálu i po stránce zvuku. A daří se jim to. Sakra ale proč dělat 4. nebo 5. kapelu se skoro stejnýma nahrávkama. Už takhle občas nevím, jestli to hraje Beatles, Onion nebo Backwards, když se na to nesoustředím a poslouchám to jen na půl ucha nebo jsem vedle v místnosti. Je to dobrá hudba a nějaká ta moucha, co se občas přehlídne se dá tolerovat. Třeba moji rodiče občas nepoznají ani nás. Prostě je to písnička od Beatles a hotovo.

CD revivalu má smysl pokud je dělaný jako A) propagace skupiny pro agentury, pořadatele nebo zarputilé fanouše a sběratele, B) vzpomínka na zašlé časy, When I'm 64 :-))

DDT.
luke_bunda
Lokální hvězda
Lokální hvězda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od luke_bunda »

Nahrávky revivalů...

měl jsem nedávno možnost slyšet kousek z nahrávky z kompletního vystoupení Pangeii a z těch pár písniček se mi zdálo, že hrajou dobře (upozorńuji že to byly "live" nahrávky - né studio). Sakra DDT, kdy budete hrát v Praze? Nebude náhodou zas někdy na Opatově?
Lupanec Bruk

Velky hovno
Nitty_Gritty

Příspěvek od Nitty_Gritty »

Hele, v Plzni prej budou The Spiders. Ne že bych o to jevila jó ňákej zájem, ale nedávno jsem to četla z ňákýho cáru plakátu. To jenom kdyby někdo chtěl mít přehled, já tam nepůjdu, nedostali by mě tam ani mrtvou, takže. Jenom jsem chtěla bejt užitečná, muhehe. :mrgreen:
Nitty_Gritty

Příspěvek od Nitty_Gritty »

Mimochodem, extra pro Lupance Bruka: Nevzdávej se, my ti fandíme!!!!!!!!! Jen do všech těch revivalovejch nadšenců!! Viva la fortuna!! Jóóóóáh!! :lol: :lol: :lol:
Kamil

Nové

Příspěvek od Kamil »

Bezesporu nejlepší, co vedle Pangey existuje, jsou nové nahrávky Brouků na jejich nový stránce. Před pár dny jsem tam klikal a zjistil jsem, že po bůhvíjak dlouhé době konečně zveřejnili ukázky. Sice to trvalo dlouho, ale stojí to za to!
Vacák Dalibor

Re: Nové

Příspěvek od Vacák Dalibor »

Kamil píše:Bezesporu nejlepší, co vedle Pangey existuje, jsou nové nahrávky Brouků na jejich nový stránce. Před pár dny jsem tam klikal a zjistil jsem, že po bůhvíjak dlouhé době konečně zveřejnili ukázky. Sice to trvalo dlouho, ale stojí to za to!
:!: Stoprocentní souhlas. Povedené, precizní! Jsou to kluci šikovní, už se těším do Reduty.
Nitty_Gritty Fantasy

Příspěvek od Nitty_Gritty Fantasy »

Jenomže on Chlupanec tak trochu fanoušek je. Dost nekritickej fanoušek právě bekvórc...
Tereza

Příspěvek od Tereza »

V tom případě to nejni fanoušek ale magor...
Daimon Danone Terr

Pozvánka na Pangeu do Krnova

Ahoj:-)

Kdo jste ze severní Moravy a máte chuť si poslechnout skladby Beatles naživo v podání šumperské Pangey, jste zváni na pátek 27.2. do krnovskýho klubu Kofola.

Taky chystáme nový nahrávky ... takže se to tu asi zase rozjede, co?

DDT.
RevivalMan

Nové "kousky"

Příspěvek od RevivalMan »

DDT&Pangea: To jste tak chudá kapela, že tam nemůžete dát celé MP3ky? Jenom 30 vteřin, to skoro ani není co hodnotit. A dokonce i některé jiné kapely to tak dělají. Asi nám ta OSA brzy zkrachuje ...

Musím ale uznat, že vaše nahrávky se opravdu dobře poslouchají. I když to není až tak věrné po stránce napodobení zpěvu Beatles jako se snaží The Teplo, Brouci nebo The Backwards, instrumentálně a hudebně to je dobré, možná lepší než zmíněné kapely. A výběr písní je také na výbornou!

Podrobněji to nebudu rozepisovat. Když se tu tak dlouho nic neděje, nemá smysl se tím zabývat. Pro koho taky, že? Stejně si o mně v redakci myslí svoje, jak jsem si to přehrával pořád dokola :)

RevivalMan
Agnes

Příspěvek od Agnes »

já jsem byla teďka nedávno na Broucích v Redutě....dost mě překvapili to by jste nevěřili jak měli podobný hlasy...nejvíc se mi Líbilo ja králi "From me to you"....kdyžtak si je poslechněte na http://www.brouci.sk
právě třeba již zmiňovanou From me to you..... :lol:
Odpovědět