Best of Dark Horse
Best of Dark Horse
Když už jsme tu zmínili kompilaci Let it roll, mohli bychom zmínit také své názory na Best of Dark Horse 1976-89. Musím říct že se moc příjemně poslouchá. Mám ji i na LP, vnitřní modrý booklet obsahuje obrázek koně překrývajícího nápisy a pak jsou tam texty. Mám tak v LP provedení písničky z alba George Harrison, kteréžto jediné z uvedeného období mi na LP chybí. Líbí se mi i dosud nevydané věci Poor Little Girl, Cockamie Business kterou když ji slyším připomene mi atmosféru v ZOO či pouti, Cheer Down. Jsem rád že poslední zmiňovaná je i na kompilaci Let it roll. Jediné co mi připadá zvláštní je že jak tady na Brouci.com tak na jpgr.co.uk je napřed Crackerbox Palace a pak Cloud nine. Obě jsou vynikající. Já to mám ale na své desce obráceně, napřed mi strana B začíná Cloud nine a až za ní je Crackerbox Palace. Že by se všichni pletli, nebo jsem já koupil stejnou desku s jiným pořadím ? Máte to taky někdo ?
this is what you need: Paul McCartney - If you wanna
- OHNOTHIMAGEN
- Světová star
- Kontaktovat uživatele:
Re: Best of Dark Horse
Vinylové verze:
nejprve Cloud 9, pak Crackerbox Palace
CD verze:
nejprve Crackerbox Palace, pak Cloud 9
Ale proč, to fakt nevím.
nejprve Cloud 9, pak Crackerbox Palace
CD verze:
nejprve Crackerbox Palace, pak Cloud 9
Ale proč, to fakt nevím.
Našli jste, že nejlepší bitů zbyl na bourárnu podlahu?
- makrelaman
- Lokální hvězda
Nevlastní niekto The Dark Horse Years 1976-1992 [BOX SET] [ORIGINAL RECORDING REMASTERED]? Vyzerá to lákavo. Ak niekto má nech o tom niečo napíše.
to makrelaman: Já ten box vlastním, co bys chtěl vědět? Je tam DVD vložené v takové malé knížečce ve formátu CD, původně mělo být toto DVD exkluzivně jen v tomto boxu, ale asi za rok vyšlo v běžné distribuci. Potom tam jsou všechna řadová alba vydaná na značce DARK HORSE v remasterované podobě s bonusy - jsou to stejná vydání, která se dají koupit zvlášť, 2CD Live In Japan je tam v hybridní podobě (přehrávatelné na běžném CD playeru a SACD). Když to shrnu, oproti možnosti koupit si všechna ta alba a to DVD zvlášť, tak je tam navíc velice pěkná krabička a ta miniknížka. Případně podám další informace
A to byla limitovaná edice? Měli to v bontonlandu, ale koupi jsem stále odkládal a teď to nemají nikde 

„...lies beneath the ocean waves...“
Já si koupil všechny remasterovaný alba z boxu zvlášť+ samostatně DVD
V delším časovém úseku to vyjde levněji. Začal jsem alby Gone Troppo a George Harrison, které jsem jako jediné vůbec neměl. (33 a 1/3 jsem jako jediné musel objednat z Ameriky a došlo v pořádku). Jako poslední jsem si koupil remaster Somewhere in England (ačkoliv v původním vydáním jsem ho měl jako první). CD Live in Japan, vzhledem k tomu že je bez bonusů a původní vydání mám, jsem záměrně nekoupil.

Naposledy upravil(a) timothy dne ned pro 06, 2009 1:26 pm, celkem upraveno 1 x.
this is what you need: Paul McCartney - If you wanna
- OHNOTHIMAGEN
- Světová star
- Kontaktovat uživatele:
Dneska jsem zrovna koukal, jak to vychází cenově na Amazonu a u mého tuzemského dvorního dodavatele hudebních nosičů. Celý box vyjde na Amazonu dráž o v přepočtu zhruba tři stovky (!), zato koupě jednotlivých titulů (5CD+2SACD+1DVD) se vyplatí spíš přes Amazon.
Našli jste, že nejlepší bitů zbyl na bourárnu podlahu?
Aha, tak už jsem to na amazonu našel, to nevím, proč jsem to asi před 14 dny na stejném místě nenašel 

„...lies beneath the ocean waves...“